Благодійний аукціон побачень

28.12.2015
28.12.2015

У Кіровограді проводять благодійний аукціон побачень: у соцмережі створили спільноту, де кожен охочий може розмістити своє фото. Опісля учасник аукціону зобов'язаний зустрітися з людиною, яка запропонувала найбільшу плату за побачення в коментарях під фотографією. Виручені кошти підуть на придбання подарунків до новорічних свят для дітей-сиріт.

Організатор заходу – регіональний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив».

Аби стати учасником аукціону, потрібно заповнити анкету http://goo.gl/forms/pmEfHL8LwN. Далі адміністратори розмістять фотографії бажаючих продати свій час в альбом «Наші дівчата» чи «Наші хлопці». Мінімальна ставка – 20 гривень. Учасник має піти на побачення з тим, хто запропонував найбільшу плату. Обов’язки людини, яка зробила ставку, – оплатити лот.

– У нас уже є заявки від шести хлопців і чотирьох дівчат, які готові витратити свій час і таким чином допомогти створити діткам новорічне свято. Вже є і перші ставки. Поки що найвища – 70 гривень. Такі побачення – це хороший спосіб завести нові знайомства, гарно провести час і долучитися до благодійності. В свою чергу ми, як організатори, звітуватимемо про отримані і витрачені кошти, – каже один із координаторів заходу Дмитро Бавикін.

Благодійний аукціон побачень триватиме до 24грудня.

Офіційна сторінка заходу https://vk.com/fri_kr_auction

Детальніша інформація: 066-616-51-28 (Дмитро Бабак).

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!