Чоловік жінкам про чоловіків

09.04.2016

У суботу, 9 квітня з 14:00 до 17:00 Жіночий клуб «Сонячна Мама» запрошує молодих мам, а також усіх жінок, які бажають відпочити з користю на зустріч.
На Вас чекають:
* Медитація «Я-жінка»
* Майстер клас від студії східного танцю "Златіна" (взяти хустки на стегна, лосини)
*Чаювання та бесіда у теплій, довірливій атмосфері

Тема: «Чоловік жінкам про чоловіків»

Все, що ви хотіли довідатися про чоловіків, але не було у кого запитати. Звичайно, запитати завжди є у кого. Є інтернет і є глянцеві журнали. Є подруги і є мама. І, все ж, на питання про чоловіків краще і чесніше за все відповість тільки чоловік. З великого переліку питань учасниці виберуть найцікавіші для себе.

Ось лише деякі теми майбутньої розмови: • Хто такі справжні чоловіки, і де вони зустрічаються. • Секрети чоловічого світосприйняття. • Основні типи чоловіків: їх плюси і мінуси. • Чоловіча вірність - міф чи правда. • Що найбільше приваблює і найбільше відштовхує в жінці. • Слова, які не люблять чоловіки. • Головне чоловіче табу. На ці та багато інших важливих для жінок питання прозвучать правдиві і переконливі відповіді чоловіка, психолога, сім‘янина Влада Зубченка. Відкрийте для себе новий простір можливостей жити в гармонії з собою і з коханою людиною! Попередній запис та довідки за телефоном: 050-199-80-89, 067-170-40-64

Анонси заходів ГО «Центр розвитку людини та сім‘ї «Сонячний Зайчик» шукайте на сайті www.deti.kr.ua Адреса: вул.В.Пермска11-А, кім 26 (будівля маг. «Рятівник»)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!