Кіровоградців вчитимуть майстерності піару

17.04.2016
17.04.2016
Креативний простір KOWO
Кіровоград, провулок Василівський, 10

У Кіровограді в коворкінгу «KOWO» проведуть тренінг «Піар: спробувати чи ні?» у неділю, 17 квітня, повідомляють у регіональному осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив». Тренер – Ліана Колесник – PR-директор міжнародної компанії DigitalWill.

«Ліана пройшла всі ланки роботи в піарі, починаючи від сліпих пошуків методів роботи молодої компанії і до розвитку серйозної піар-стратегії компанії лідеру ринку в сфері готельного маркетингу. Але якщо оминати всі дипломи та сертифікати, то це людина, яка відверто розкаже про пекельний, але такий солодкий піар. Покаже на прикладі реальних кейсів, як усе працює на практиці, розкаже про загрози для піарників», – каже координатор заходу Дар’я Василенко.

Для участі у тренінгу треба заповнити анкету https://goo.gl/9RTTDy Початок тренінгу о 12:00. Кінець – о 18:00. Вартість участі – 20 гривень. Місце проведення: м. Кіровоград, провулок Василівський, 10, 5 поверх, (Креативний ІТ-простір «KOWO»). Офіційна сторінка заходу https://goo.gl/9RTTDy Координатори акції: 066-616-51-28 (Дмитро), 050-487-09-17 (Дар’я).

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві. ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!