XХІ Всеукраїнський фестиваль до Всесвітнього Дня Землі

20.04.2016–22.04.2016
20.04.2016–22.04.2016

З 20 по 22 квітня 2016 року на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбудеться XХІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.

Традиційно, Фестиваль – це яскраве тематичне культурне дійство, яке дозволяє учасникам обмінюватися досвідом і досягненнями в різних видах мистецтва. Цей захід спрямований на процес поліпшення та зміцнення взаємин між однолітками, активізацію їх творчого потенціалу, організацію дозвілля.

Тему XXІ Фестивалю – „Від роду до народу, від народу до нації”, висвітлять діти та підлітки у трьох номінація: „Громадська думка”, „Родинна творчість національно-патріотичного спрямування у сценічному мистецтві” та „Декоративно-ужиткове мистецтво”. У центрі України зустрінуться найактивніші діти з Хмельницької, Донецької, Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської, Вінницької, Кіровоградської та Київської областей.

Під час Фестивалю в залах Кіровоградської обласної філармонії, Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького, на території Ковалівського парку, Дендропарку та на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбуватимуться тематичні концерти, виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, молодіжні акції, конкурсні програми та майстер-класи.

Контактний номер телефону для представників ЗМІ: 050-146-750-06 (Яніна Ликова, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!