Всеукраїнський весняний пленер

22.04.2016
22.04.2016
Дендропарк
Кировоград, проспект Правды, 28

Весняний пленер у м. Кіровоград на базі Дендропарку було започатковано у 2008 році. Дана акція традиційно проходить щовесни під час славнозвісного цвітіння тюльпанів у Кіровоградському Дендропарку. З кожним роком «Весняний пленер» набував дедалі більшої популярності в мистецькому середовищі Кіровоградщини.

У 2016 році керівництвом організаторів, в особі голови наглядової ради Корпорації «ХХІ Століття» Лариси Онул та кіровоградським Дендропарком, було прийнято рішення про вихід акції на Всеукраїнський рівень. Метою «Всеукраїнського Весняного пленеру» є: розвиток творчих здібностей, формування в молоді активної життєвої позиції, сучасних та позитивних життєвих цінностей (гармонійний розвиток особистості, прагнення до духовної досконалості, патріотичний настрій); виявлення та підтримки найбільш обдарованої і талановитої молоді; формування в учасників високохудожніх потреб, розвитку естетичних смаків, суджень і оцінок, естетичного ідеалу.

Корпорація «ХХІ Століття» цілком забезпечує учасників матеріалам (італійське полотно та набір олійний фарб), організовує плановий обід, пізнавальну екскурсію та право на безкоштовне катання на 4-х атракціонах, за вибором адміністрації, згідно вікової категорії та фізичних можливостей. Серед учасників «Всеукраїнського весняного пленеру» є представники різних міст України, які 22-го квітня будуть змагатись за звання переможця, кращого митця України та призовий фонд сумою 10 000 грн.! Відбудуємо молоду творчу інтелігенцію України! Початок о 12:00



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!