Коли в душі цвіте Весна...

26.04.2016
26.04.2016

26 квітня о 12.00 у відділі краєзнавства обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація художньої виставки Надії Мовчан “Коли в душі цвіте Весна...”.

Як каже художниця, природа завжди була основним джерелом її натхнення, тож цілком закономірно, що на більшості картин – мальовничі пейзажі. Весна для творчої людини – особливий час. А для художника це не просто розквіт природи, а й пробудження власних почуттів та зародження нових ідей. Митець у такі моменти здатний створити шедевр і, виливаючи свої емоції на полотні, натомість отримує натхнення на подальшу творчість. Віяння весняної свіжості сповна можна відчути і у виставці авторки.

Перша робота, яку написала самодіяльна художниця три роки тому, був пейзаж. Далі настільки захопилася малюванням, що у березні 2013 у відділі краєзнавства Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського було відкрито першу персональну виставку «Весна дарує нам Надію». У червні 2014 році на батьківщині художниці – Новомиргороді – відкрито виставку до Дня міста. Також Надія Мовчан брала участь у виставці-ярмарку ІХ Міжнародної акції «Ніч музеїв», присвяченої Міжнародному дню музеїв у Кіровоградському обласному художньому музеї (2013 р.). Впродовж трьох років Надія Григорівна бере активну участь у різноманітних мистецьких Інтернет-конкурсах та проектах.

Завітайте в гості до бібліотеки, подивіться й отримайте позитивну енергію Весни. Адже Весна поводить себе, як справжня жінка: довго прикрашається, підбирає гарне вбрання. Але коли приходить, то своєю присутністю робить людей трішки щасливішими... Експозицію Надії Мовчан “Коли в душі цвіте Весна...” можна переглянути протягом місяця щодня, в режимі роботи бібліотеки (понеділок - п'ятниця з 10.00 до 19.00, субота-неділя з 10.00 до 18.00).

Завітайте в гості до бібліотеки, подивіться й отримайте позитивну енергію Весни.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!