​Тренінги "Активізація громади: інструменти і можливості"

11.05.2016–12.05.2016
11.05.2016–12.05.2016

У середу, 11 травня у Кіровоградському прес-клубі (вул. Соборна 1а) та 12 травня (четвер) у залі засідань Знам'янського міськвиконкому о розпочнеться тренінг з циклу “Жіноча школа” для громадських активісток, лідерок, депутаток рад різних рівнів та працівниць органів місцевого самоврядування.

Під час тренінгуви дізнаєтесь, як знайти однодумців у вашій громаді та як шукати ресурси на втілення ідей, як спіпрацювати із владою та іншими громадами.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Організатори забезпечують учасниць роздатковими матеріалами. Учасницям, що мешкають не в Знам’янці, буде вішкодований проїзд. Для компенсації вартості проїзду обов’язковим є надання оригіналу квитка до Знам’янки та копії зворотнього квитка.

Для реєстрації надсилайте прізвище і контактну інформацію керівниці проекту Ользі Гріднєвій на адресу olga@gridneva.com (тел. 0504716516), або координатору заходу у м. Знам’янка Оксані Войчишиній на адресу homochka1410@i.ua (тел.. 066-179-58-18). При реєстрації, будь ласка, зазначайте, на який з тренінгів (у Знам'янці чи у Кіровограді) ви реєструєтесь.

Захід проводиться в рамках проекту “Місцеве Самоврядування – Жіночий Портрет”, що його здійснює Громадська організація "Турбота" за підтримки Українського Жіночого Фонду. Партнери тренінгу у місті Знамянка – редакція газети «Наша Знамянщина».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!