Запрошуємо до країни Читалії!

01.06.2016
01.06.2016
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

1 червня працівники обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка пропонують всім дітям та їхнім батькам взяти участь у заходах ІІ Бібліофесту «Запрошуємо до країни Читалії!», присвяченому Міжнародному Дню захисту дітей.

Розпочнеться Бібліофест о 10 годині ігровою програмою для найменших «Казкові диво мандри» та ерудит-конкурсом «Чарівний світ казок».

Об 11 годині буде проведено розважальну програму для школярів «Абонемент під відкритим небом на вулиці читаючих дітей», в рамках якої юним читачам буде запропоновано пройти літературний лабіринт «З книгою в країну пригод», а також взяти участь у різноманітних іграх та розвагах.

О 12 годині відбудеться театралізоване дійство «Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе». Наймолодші учасники бібліотечної студії «Арт-світ» подарують відвідувачам бібліотеки яскраві творчі номери та незабутні враження. Спеціальними гостями свята стануть вихованці народного художнього колективу театру-студії «Маска» Кіровоградського ОЦДЮТ з ігровою програмою «Бременські музиканти».

З 13.00 всі бажаючі зможуть взяти участь у серії майстер-класів «Щасливе дитинство», а саме: з виготовлення вітальних листівок «Моє кольорове літо», «Кольорова сімейка» та зі створення іграшки власноруч в техніці оригамі «Веселі кусачки».

Якщо не завадить погода, усі заходи проводитимуться у сквері на майданчику перед обласною бібліотекою для дітей ім. Т.Г.Шевченка. Якщо буде дощ, сумувати теж не доведеться. Заходи для любителів почитати, погратися та проявити свої творчі здібності проходитимуть у кожному відділі бібліотеки. Протягом усього дня для відвідувачів проводитимуться безкоштовні екскурсії; презентації кращої літератури для дітей, представленої на книжкових виставках «Ура! Новинки!», «З книгою на канікулах сумувати ніколи», «Мистецтво маленьких чарівників», «Книжкові новинки з бібліотечної скриньки»; перегляди рекламно-інформаційних буктрейлерів серії «Країна книжкових фантазій». Запис до бібліотеки у цей день безкоштовний!

Отже, запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до участі в Бібліофесті! Гарний настрій та позитивні емоції гарантуємо!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!