Семінар для бухгалтерів

08.06.2016
08.06.2016

Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» ВКК «Баланс-Клуб» ГУ ДФС у Кіровоградській області Факультет обліку та фінансів КНТУ Управління Держпраці у Кіровоградській області Кіровоградське міське управління ПФУ в Кіровоградській області Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області Кіровоградське обласне відділення Фонду соціального страхування з ТВП запрошують бухгалтерів до участі у безплатному семінарі - у середу, 8 червня 2016 року.

Теми до розгляду:
1. Нове в оподаткуванні сільськогосподарських підприємств. ПДВ у 2016 році: 1.1. Нововведення Податкового кодексу: – нові нормативні документи з питань ПДВ для сільгосппідприємств; – складання декларації з ПДВ; – розподіл податкового кредиту та ПЗ; – заповнення додатка 9 до декларації з ПДВ; – відображення в додатку 10 ПЗ та ПК. 1.2. Акумулювання коштів ПДВ: постанова КМУ від 24.02.2016 р. № 156. 1.3. Бухгалтерський облік у спецрежимних операціях з ПДВ та відкриття додаткових субрахунків для обліку: – ПДВ; – додаткових рахунків СЕА. 1.4. Нова форма ПН: – порядок заповнення; – особливості складання нового РК; – виправлення помилок у ПН. 1.5. Наслідки з ПДВ при загибелі посівів. 1.6. Облік ПДВ при експорті сільгосппродукції – червень. 1.7. Про товарні позиції УКТ ЗЕД зернових та технічних культур. 1.8. Щодо обкладення ПДВ орендної плати за договором суборенди.
2. Розподілення собівартості продукції за статтями витрат в сільському господарстві. Калькуляція нарахування послуг в сільському господарстві.
3. Земельні правовідносини: – зміни земельного законодавства (нове в реєстрації землі, зміни до ЗК щодо отримання прав на земельні ділянки без проведення земельних торгів тощо); – особливості використання земельних часток (паїв) – зміна розміру орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності; – подвійна реєстрація прав на земельні ділянки (чому виникає, як уникнути, судова практика).
4. ФСС з ТВП – зміни в законодавстві та звітність

Перерва 12.00 – 12.15

5. Актуальні питання щодо заповнення звітності з ЄСВ та форми № 1ДФ, виправлення помилок. Зміни в Пенсійному законодавстві.

6. Оплата праці у сільському господарстві: 6.1. Індексація доходів. 6.2. Фінансова відповідальність за порушення трудового законодавства 6.3. Вимоги законодавства: – застосування тарифних ставок, окладів; – колективні договори; – положення про оплату праці; – внутрішньогосподарський розпорядок; – трудові договори та ЦПД, випадки укладання та уникнення штрафних санкцій; – робочий час.

Запитання – відповіді.

Реєстрація розпочнеться о 9:00, початок семінару о 10:00 Адреса : вул. Велика Перспективна, 41, (колишня вул. Карла Маркса), центр, зупинка «Дитячий світ», будинок з колонами, четвертий поверх, ауд. 426.

Попередня реєстрація обов’язкова! Для цього у колонці «Графік семінарів», що знаходиться на сторінці сайту http://balance.ua/ua/ потрібно знайти оголошення м. Кіровоград, або ж перейти за посиланням http://balance.ua/ua/ заповнити форму-анкету, роздрукувати її і лише потім натиснути «ГОТОВО». Роздруковану анкету, будь-ласка, візьміть з собою!

Контактна особа: Мороко Еліна Василівна, голова Кіровоградського обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», Додаткова інформація за телефонами: (099) 049 11 65, (097) 30 99 425 kr@b-club.com.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!