Турнір "Селиська Співанка"

13.06.2016
13.06.2016

Партнерська організація YMCA-Kids - YMCA Нижнього Селища запрошує чоловічі волейбольні команди з України та Європи прийняти участь у щорічному волейбольному турнірі "Селиська Співанка", що відбудеться 9-10 липня 2016 року в с. Н.Селище, Хустський р-н, Закарпаття, Україна. Всі ігри відбуватимуться у стилі "класичний волейбол" на відкритому повітрі.

Традиційно склалося так, що спортом №1 у селі Нижнє Селище є волейбол і тому найбільше уваги у роботі спортивних секцій приділяється саме цьому прекрасному виду спорту. Цікаво те, що перші згадки про волейбол у селі датуються 1920 роком. У результаті плідної роботи протягом 100 років Нижнє Селище здобуло немало перемог, а саме: - щорічний всеукраїнський турнір "Кубок вдячності" (1990 - 2016), у якому взяли участь більше 230 команд, 1600 учасників; - щорічний літній кубок "Селиська співанка" (2000 - 2015); - учасники аматорської ліги України; - срібні та бронзові призери чемпіонату по пляжному волейболу серед юнаків; - неодноразові фіналісти чемпіонату області; - переможці і фіналісти всеукраїнських та європейських турнірів; - учасник кубку Європи YMCA 2013, Швеція Мальмо; - визнані найкращим волейбольним селом України 2015. За необхідності мобілізації на волейбольні майданчики готові вийти понад 100 дорослих і дуже дорослих спортсменів та понад 60 юнаків.

Умови участі: - проживання та харчування надають організатори турніру; - транспорт за власний рахунок; - можлива організація екскурсій та поїздок по Закарпаттю за власний рахунок. Останній термін подачі заявки у вільній формі 13 червня 2016 на e-mail: shimasya@gmail.com, копія на n.selyshcheymca@gmail.com.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!