Бібліотека під зеленими вітрилами

02.07.2016
02.07.2016
Ковалевский парк
Кировоград

В суботу, 2 липня, з 14.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Діти та дорослі зможуть відпочити з користю. Працівники бібліотеки підготували цікаву літературу для дорослих, а також різноманітні розваги для малечі…

2 липня парад улюблених та визнаних книг розпочинає казка Льюіса Керрола «Аліса в країні див». Тут на вас чекають кросворд, вікторина на годиннику, майстер-клас з виготовлення персонажа казки та інші цікавинки. А далі – зустрічі з героями романів Ш.Бронте «Джейн Ейр», Ж.Верн «Навколо світу за 80 днів», М.Гоголь «Миргород», Ч.Діккенс «Пригоди Олівера Твіста», «Історія речей. Дитяча енциклопедія», А. Конан Дойл «Етюд у ясно-червоних кольорах», М.Носов «Незнайко на Місяці», Е.Портер «Полліанна», Р.Распе «Пригоди барона Мюнхаузена».

В літній читальний зал обрано також книги-ювіляри, наприклад, чи знали Ви, що англійський письменник Алан Олександр Мілн 21 серпня 1921 приніс в подарунок своєму синочкові Крістоферу Робіну іграшку ведмедя – з якої розпочалася знаменита історія Вінні Пуха, опублікована в 1926 році. Тож «Вінні-Пух та його друзі» в літньому читальному залі будуть відзначати ювілейний день народження.

Тут створені всі умови для змістовного відпочинку малечі і дорослих: діти граються, малюють, ліплять фігурки з пластиліну, займаються з бібліотекарями творчістю, а їхні батьки, бабусі, дідусі – спілкуються, спостерігають за розвагами малечі, беруть участь у вікторинах і допомагають малечі долучитися до кращих скарбів світової класики.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!