Івана Купала в селі Осички

07.07.2016
07.07.2016

На Кіровоградщині в «Еко-парку» на святі Івана Купала відбудуться спортивні змагання!

Ласкаво запрошуємо 7 липня о 18.00 відвідати новий «Еко-парк» в селі Осички Вільшанського району. Саме там відбудеться яскраве свято Івана Купала, де організатори заходу, «Благодійний фонд Ярослава Бублика», планують провести спортивні змагання серед осичківців та усіх, хто завітає у гості.

У спортивній програмі: пляжний волейбол, армреслінг, пауерліфтинг. Для дітей заготовлені окремі конкурси – дівчатка продемонструють свою майстерність у плетінні головних атрибутів свята – віночків, а присутні визначать переможницю, яка, звичайно, за свої старання отримає подарунок. Хлопчики матимуть змогу спробувати свої сили у грі «Дартс». Найвлучніший також від організаторів отримає презент.

Звичайно, не обійдеться й без гумористичних конкурсів: стрибки у мішках, підняття сильною статтю своїх половинок на швидкість та чемпіонат пива. Головний момент заходу: відбудеться лотерея, учасники якої матимуть змогу виграти дуже гарні подарунки від благодійного фонду – телевізор, велосипед та скутер!!!

Присутніх будуть пригощати смачними сосисками гриль та морозивом. А на останок, по традиції, усі бажаючи зможуть пострибати через багаття, а дівчата на виданні - віддати свої віночки на розсуд течії. Приєднуйтеся до нашого свята! Буде яскраво, весело та незабутньо!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!