Медикам запропонують працювати з прозорими кишенями

02.08.2016
02.08.2016
Памятник Александру Пашутину
Кировоград, площадь у Городского совета

Близько ста тисяч гривень щотижня витрачається медичними закладами міста на закупівлю медикаментів. При цьому лише два міські медзаклади витрачають ці кошти прозоро. Саме до прозорої роботи закликатимуть головних лікарів закладів охорони здоров’я міста громадські активісти під час акції «Прозорі кишені у медицині» 2 серпня об 11:00 перед Кіровоградською міською радою.

Ініціатори та організатори – Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД». Громадські активісти запропонують медикам одягнути халати з прозорими кишенями, які символізуватимуть прозорість роботи з бюджетними коштами. Вони закликатимуть медиків здійснювати закупівлю ліків через систему електронних закупівель «РroZorro» та оприлюднювати на сайті профільного управління інформацію про закупівлю ліків за бюджетні кошти.

Чи готові головні лікарі закладів охорони здоров’я міста одягнути халати з прозорими кишенями? Чи пообіцяють працювати прозоро? І як громадські активісти здійснюватимуть моніторинг використання коштів на медицину? Це стане відомо вже незабаром, 2 серпня, під час акції «Прозорі кишені у медицині». Запрошуються до участі в заході головні лікарі, депутати, посадовці, громадські діячі, представники неурядових організацій, журналісти. Прийди і запропонуй медикам працювати з прозорими кишенями!

Прес-служба КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»

Керівник прес-служби: Вікторія Семененко, 099 65 73 923 Semenenko_vik@ukr.net



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!