Зібрання щодо обговорення питань введення інституту приватного виконавця

09.09.2016
09.09.2016

У зв'язку з набранням чинності з 5 жовтня 2016 року Законів України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та «Про виконавче провадження» 9 вересня 2016 року об 11.00 у медіа-центрі Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області відбудеться прес - конференція та зібрання щодо обговорення питань введення інституту приватного виконавця. Організатор зібрання: Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області.


Учасники говоритимуть про введення інституту приватного виконавця, вимоги до приватного виконавця та порядок отримання посвідчення приватного виконавця.

Звертаємо увагу, що кожен громадянин України який досяг 25 років, має вищу юридичну освіту не нижче другого рівня, володіє державною мовою, має стаж роботи у галузі права після отримання відповідного диплома не менше двох років та склав кваліфікаційний іспит може бути приватним виконавцем.

Особливу увагу звертаємо осіб, які мають стаж роботи державного виконавця, адвоката, нотаріуса, арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) не менше одного року на те, що для останніх має місце скорочена процедура допуску до кваліфікаційного іспиту.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у прес-конференції та зібранні у обласній юстиції. Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області знаходиться за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова 6/7.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!