Семінар для бухгалтерів

12.10.2016
12.10.2016

Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», ВКК «Баланс-Клуб», ГУ ДФС у Кіровоградській області та Факультет обліку та фінансів КНТУ запрошують бухгалтерів 12 жовтня 2016 року до участі у безплатному семінарі.

Теми: 1. Актуальні питання оподаткування та адміністрування ПДВ 2. Податок на нерухомість 3. РРО – хто підлягає обов’язковій реєстрації? 4. «Штрафонебезпечна» первинка 5. Інвентаризація на підприємстві. Старт у жовтні 6. Відповіді на запитання.

Реєстрація розпочнеться о 9:30, початок семінару о 10:00 Адреса : вул. Велика Перспективна, 41, (колишня вул. Карла Маркса), центр, зупинка «Дитячий світ», будинок з колонами, четвертий поверх, ауд. 426. Для попередньої реєстрації у колонці «Графік семінарів», що знаходиться на сторінці сайту http://balance.ua/ua/ потрібно знайти оголошення м. Кіровоград, або ж перейти за посиланням http://balance.ua/ua/ заповнити форму-анкету, роздрукувати її і лише потім натиснути «ГОТОВО». Роздруковану анкету, будь-ласка, візьміть з собою. Приходьте з друзями) Чекаємо!

Контактна особа: Мороко Еліна Василівна Додаткова інформація за телефонами: (099) 049 11 65, (097) 30 99 425



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!