Запобігання посттравматичного стресового розладу.Трансформація

29.10.2016
29.10.2016

Люди повертаються з війни. І продовжують беззбройну війну в мирному житті, серед нас. Беззбройну війну з собою і з нами.

Люди, що побували у збройному конфлікті, отримали тілесні та психологічні травми, мають специфічні особливості і труднощі при поверненні в мирне життя та інтеграції в суспільство.
Головна мета проекту -сприяти кращому розумінню громадськістю України проблем роззброєння і повернення воїнів до мирного життя, роз’яснюючи психологічні особливості інтеграції воїнів у суспільство.
Формувати культуру толерантного ставлення населення до людей, що брали участь у збройному конфлікті на Сході України та повертаються до мирного життя.
Заходи проекту - дводенний навчально-практичний тренінг «Запобігання посттравматичного стресового розладу.Трансформація.»
Мета тренінгів: формування культури толерантного ставлення суспільства до людей, що брали участь у збройному конфлікті на Сході України; розуміння громадськістю проблем роззброєння і повернення воїнів до мирного життя; роз’яснення психологічних особливостей воїнів.
Тренера:
Ніколаєнко Світлана - магістр психології, кризовий психолог, тренер в програмі "Основи лікування та запобігання посттравматичного стресу".
Матвієнко Оксана - практичний психолог, тренер в програмі "Основи лікування та запобігання посттравматичного стресу".
Тренінг розрахований на всіх зацікавлених та небайдужих громадян міст: волонтерів, психологів, медиків, членів сімей, друзів, колег.
Орієнтовна тривалість заходу – 2 дні / 16 годин.
По закінченню тренінгів будуть видаватись сертифікати ГО "Ассоциація військових психологів, клінічних психологів і психотерапевтів"
Орієнтована вартість 350 грн.
Організатор: Центр психологів-практиків, 0993059070 Олена,0684860133, 0660140628 Юлія



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!