Донорська Геловін-паті

31.10.2016
31.10.2016

Хочеш зробити Геловін дійсно кривавим? Здай кров та врятуй чиєсь життя!

Донорство – справа відповідальна та надзвичайно корисна. Ти не тільки оновлюєш свою кров, а й допомагаєш тому, хто дійсно потребує цього! Бійці АТО, хворі на рак крові, жінки після пологів - всі вони мають потребу у донорській крові.

У понеділок, 31 жовтня, повідомляють у регіональному осередку ВМГО «Фундація регіональних ініціатив». «Цим днем ми відкриємо черговий тиждень донорства – четвертий.

Наразі питання крові є дуже критичним, адже існує постійна потреба в переливанні. Бійці АТО, поранені цивільні (зокрема внутрішньо переміщені особи), хворі на рак крові, жінки після пологів – основні категорії реципієнтів. Активісти Кропивницького осередку «ФРІ» не можуть залишитися байдужими до цієї проблеми, тому ми, власне, й вирішили вкотре провести таку акцію. До того ж, такий формат мотивує студентів долучитися до нашої акції, відсвяткувати Хелловін, врятувати чиєсь життя. Ми дуже радіємо тому, що до нас долучилися педагогічний університет, профспілковий комітет технічного університету, льотна академія, Волонтерський рух першої допомоги», – розповіла один з координаторів акції Дар’я Копієвська.

Аби долучитися до акції, треба заповнити анкету https://bit.ly/2eIUteA

Прийом крові відбуватиметься в обласній лікарні (просп. Університетський, 2/5) з 10:00 до 12:00. Координатори акції: 095-366-47-33 (Дар’я Копієвська) та 066-616-51-28 (Дмитро Бабак). Нагадаємо, за три хвилі всеукраїнської донорської акції «Допомогти може кожен» сотня кіровоградців стали донорами. Всього вони здали більше 40 літрів крові в обласній лікарні на потреби хворих.Не залишайся осторонь та долучайся до нашої акції!
Разом ми зробимо це свято дійсно КРИВАВИМ!

P.S.: Кожен донор отримує звільнення від навчання/роботи у день здачі крові, смачнющий обід та інші маленькі ніштячки!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!