​Всеукраїнський книгооберт у Кропивницькому

04.11.2016
04.11.2016

З 17 вересня по 22 листопада у 26 містах України проходить грандіозний проект – «Книга в мандрах». Це перший всеукраїнський книгооберт, який проводить викладач Школи журналістики УКУ Сергій Трухімович разом зі своєю командою та спільно з Видавничим домом «Києво-Могилянська академія». Один і той самий примірник книги побуває в усіх областях України. До нашого міста посібник «Реклама. Конспекти копірайтера» прибуде у п’ятницю, 4 листопада.

У Кропивницькому книгу приймає команда сайту tusovka.kr.ua. Запрошуємо вас стати очевидцями цієї події у нашому місті та приєднатись до популяризації навчальної україномовної літератури.

4 листопада о 16:30 зустрічаємось на вулиці Дворцовій (біля кав’ярні «Мокко»). Ми організуємо посібнику невеличкий фотосет, залишимо свої автографи у книзі та відправимо книгу до Черкас. Хочете погортати книжку у теплі та тиші? Завітайте у п’ятницю до прес-клубу (домовтесь задалегідь із координаторкою Ольгою Гріднєвою). Детальніше про книгооберт дізнавайтесь на сайті організаторів: http://crespo.com.ua/book/prigodi-odnogo-posibnika/



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!