Книжкові виставки для юнацтва

14.11.2016–16.11.2016
14.11.2016–16.11.2016
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

З 14 листопада буде оформлено книжкову виставку «Національні культури Кіровоградщини». На Кіровоградщині - велика палітра національностей, тут накопичено неабиякий досвід багатонаціональних традицій та культури. Завітавши до відділу популяризації книги ви більш детально дізнаєтесь про національні спільноти, які проживають на території нашого краю.

З 14 листопада у відділі популяризації книги буде представлено книжкову виставку «Українська історична проза». Усіх, хто цікавиться історичними подіями та історичними особистостями України запрошуємо переглянути виставку різноманітних повістей, романів та оповідань відомих істориків та класиків.

З 14 листопада відділ сприяння технічній творчості молоді запрошує переглянути виставку «Вишивка: рукам робота, а душі свято».Вишивка в Україні – один з найбільш улюблених і поширених різновидів народної творчості. Різноманіття книг та періодичних видань на виставці допоможуть кожному аматору стати професіоналом у цьому виді творчості.

З 16 листопада у відділі мистецтв відкриється книжкова викладка «На допомогу студенту», присвячену Дню студента. На викладці буде представлена література різні напрямків культури та мистецтва, що допоможуть в навчанні допитливих студентів. Підручники з культурології, нотні видання, книги про архітектурні перлини України та світу, а також музичні довідники й енциклопедії – це неповний перелік представленої літератури, тож обов’язково познайомтеся з даною викладкою щоб дізнатися про культурні надбання світу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!