Презентація Програми сприяння громадській діяльності «Долучайся!»

25.01.2017
25.01.2017
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У середу, 25-го січня о 15.00 у Прес-клубі реформ відбудеться презентація активності Програми сприяння громадській діяльності «Долучайся!», яка фінансується Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Пакт Інк. (PactInc.) в Україні.

Під час зустрічі буде надана детальна інформація про цілі і завдання Програми, основні сфери й види її діяльності, а також буде окреслено план роботи на перший рік роботи. Громадські організації матимуть можливість отримати відповіді на свої запитання та поділитися своїмі ідеями та досвідом.

Метою програми є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Програма надаватиме підтримку у вигляді грантів українським національним, регіональним та місцевим організаціям та коаліціям, а також новоствореним ОГС, незареєстрованим групам та неформальним громадянським ініціативам. До зустрічі запрошуються представники громадських організацій та місцевих ЗМІ.

Довідково Пакт Інк. (Pact) - міжнародна неурядова організація, що працює в Україні з 2006 року у сферах урядування, організаційного розвитку та здоров’я.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!