Знайди своє кохання у бібліотеці!

14.02.2017
14.02.2017
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

Якщо ви ще не вирішили, як бажаєте відсвяткувати 14-те лютого, тоді обласна бібліотека для юнацтва запрошує Вас на День святого Валентина до себе, бо там буде безліч сюрпризів, романтичних несподіванок та свято пошуку справжнього кохання!

Для відвідувачів працюватиме інстальована фотостудії «Love is...» де кожен бажаючій зможе створити оригінальне фото як індивідуальне, так і разом з коханою людиною. До вашої уваги чудовий антураж - крила янгола, романтичні окуляри, червоні серця, маленькі Купідончики та інші романтичні аксесуари. Протягом дня діятиме Пошта Купідона, де ви зможете залишити валентинки для своїх коханих. О 13.30 розпочнеться шоу-програма «Знайди своє кохання».

Хлопці та дівчата з різних навчальних закладів міста намагатимуться «побудувати» кохання в он-лайн форматі. А завдяки партнерам - кав’ярні «Франс.ya», бару «Ne speshi», шоколадній кондитерській «Какао Боб», ковзанці «Слайз» та фотографу Тетяні Ященко, - учасники зможуть продовжити романтичне знайомство та спілкування після завершення заходу.

Гармонії та бурхливих емоцій шоу-програмі додадуть танцювальні та музичні номери у виконанні клубу спортивного бального танцю «Діамант», школи східного танцю «Шакті» та саксофоніста Дениса Чернецького. Сюрпризи та подарунки чекатимуть і на глядачів! Саме для них буде проведено розіграш романтичній лотереї. Тож, приходьте на зустріч коханню, і хто знає, можливо, цього дня стріла Амура раптово наздожене вас і ваше серце більше ніколи не буде самотнім!

За додатковою інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!