Розуміння НАТО: колективна оборона і не тільки

29.03.2017
29.03.2017
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У середу, 29-го березня запрошуємо журналістів, активістів, освітян і всіх, кому цікава тема співпраці Україна-НАТО, у Прес-клубі реформ, м. Кропивницький (вул. Соборна, 1-а), де о 12.00 почнеться публічне обговорення на тему «Розуміння НАТО: колективна оборона і не тільки» у рамках національного проекту «НАТО Радіомарафон».

У програмі зустрічі – презентація проекту «НАТО Радіо Марафон», яку зробить Євгеній Фомін, керівник «Фундації прав людини», а також виступи керівництва Центру інформації і документації НАТО в Україні – запрошені заступник директора Центру Вікторія Цієменіте і керівник проектів Центру – Світлана Ротаєнко. На зустрічі будуть мати слово також Тетяна Брежнєва, керівник відділу, Національний Інститут стратегічних досліджень в м. Дніпро, Богдан Червак, перший заступник Голови Держкомтелерадіо.

Чому Важливо бути обізнаними з питань НАТО та співпраці Україна-НАТО? Партнерські відносини між Україною та НАТО створюють можливості для України в майбутньому інтегруватися до системи євроатлантичної безпеки та зміцнити свій міжнародний імідж. Досягнення цих цілей вимагає підтримки як з боку української державної політики в сфері європейської та євроатлантичної інтеграції, так і з боку широкої громадськості. Аби зробити це успішно, Україні необхідно краще комунікувати, що означає, доносити та пояснювати свої пріоритети в сфері безпеки та співпраці з Альянсом громадськості. Які пріоритети і стратегії Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017- 2020 роки? Як Україна комунікує свої пріоритети? На ці та інші питання відповідатимуть учасники дискусії.

О 12.50 – опісля дискусії, - відбудеться пілотна вікторина-тест на знання фактів про НАТО. Підсумки будуть оголошені відразу по закінченню дискусії і переможець вікторини-тесту отримає приз.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!