Тиждень у бібліотеці для дітей

11.04.2017–14.04.2017
11.04.2017–14.04.2017
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

11 квітня об 11 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят та учнів 1-2 класів на Великодні забави для дітей та майстер-клас «Великодня веселка» із виготовлення великодніх подарунків. Майстер-клас буде безкоштовним, але з собою потрібно мати клей, ножиці, різнокольорові стрічки та папір.

13 квітня о 14.50 відділ підліткового читання запрошує всіх бажаючих відвідати Арт-годину «О писанко! Ти символ України», присвячену до Великодніх свят. Під час заходу ви дізнаєтесь про традиції Пасхальних святкувань та візьмете участь у цікавому майстер-класі, зможете виготовити Великодній подарунок власноруч

13 квітня о 14.30 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення привітальної Великодньої листівки он-лайн».

13 квітня о 13 годині 30 хвилин фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують всіх бажаючих на калейдоскоп інформаційних повідомлень «Іскринки з веселої скриньки».

14 квітня о 14 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання разом з офіцерами патрульної поліції м. Кропивницького запрошують учнів 1-2 класів взяти участь у акції «Читай, я буду слухати!» .

Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!