Еко-заходи у бібліотеці для юнацтва

19.04.2017–20.04.2017
19.04.2017–20.04.2017
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

19 квітня о 14.30 працівники відділу популяризації книги проведуть еко-вікторину «Бережи природу». Люди живуть на планеті більше двох тисяч років. За цей час не завжди до природи ставилися обережно, особливо у період бурхливого розвитку прогресу. Тож під час заходу учасники навчаться не тільки берегти природу, але й дізнаються про те, як відновлювати її.

19 квітня о 14.00 у відділі популяризації книги буде проведена еко-година «Чорнобиль. Гірка пам'ять і вічна біль». Захід буде проведено до Міжнародного дня пам'яті жертв радіаційних аварій і катастроф.

Чорнобильська катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.Радіоактивна хмара від аварії пройшла над європейською частиною СРСР, більшою частиною Європи, східною частиною США. Чорнобильська аварія стала подією великого суспільно-політичного значення для СРСР і світу. Це наклало деякий відбиток на хід розслідування її причин. Підхід до інтерпретації фактів і обставин аварії змінювався з часом і повністю єдиної думки не існує досі. Про основні події та версії причин аварії і піде мова під час заходу.

20 квітня о 14.00 – відбудеться чергове засідання «Школи інформаційного комфорту» на тему «Енциклопедії. Словники. Довідники». Довідкові видання - це твори друку, що містить короткі відомості наукового, науково-популярного або прикладного характеру, викладені, оформлені та розміщені так, щоб їх можна було швидко знайти. Тож зорієнтуватися у потоці наукової і політичної інформації допоможе довідкова література про яку і розкажуть бібліографи нашої книгозбірні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!