Молодіжний фестиваль гумору

19.04.2017
19.04.2017

Увага! Феативаль перенесено на 19 квітня!

19 квітня 2017 року о 17:00 в актовій залі Донецького національного медичного університету (вул. Велика Перспективна, 1) в Кропивницькому відбудеться молодіжний фестиваль гумору. Організатором заходу виступає Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

Запрошуємо всіх поціновувачів гумору відвідати захоплююче шоу за участі кращих команд КВК та стендап-коміків. Не пропустіть найгумористичніше шоу цієї весни. Гарантуємо велику порцію сміху і море позитивних емоцій. Приходь і відчуй на собі всю драйвовість кропивницького гумору!
Учасники фестивалю гумору матимуть змогу поборотися за цінні призи. Для переможця в номінації стендап призовий фонд складає 2 000 гривень. Команди КВК, які здобудуть перемогу, отримають цінні подарунки від спонсорів, а також для цієї номінації є окремий призовий фонд, який організатори поки не розголошують. Призерів фестивалю нагородять подарунками від спонсорів, кубками та грамотами.
Фестиваль гумору проходить за підтримки магазину розумних покупок «Brain», Кіровоградської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка, Спілки вірмен України, мережі туристичних агенцій «Соната», профкому студентів ЦДПУ ім. В. Винниченка, НК «Velvet Club».
Вхід вільний.
Контакти:
Молодіжна Рада м. Кропивницький
тел. 068 333 54 67, 099 656 84 79
e-mail: k.molod_rada@ukr.net



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!