​«ProZorrі кишені в медицині»: що запропонує громадськість медикам

20.04.2017
20.04.2017
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Які заклади охорони здоров’я Кропивницького найпрозоріші? Хто потрапляє в ТОП-лідери і ТОП-аутсайдери у закупівлях через систему «ProZorro»? Які результати моніторингу закупівель медичних закладів у системі публічних закупівель?

Відповіді на ці питання озвучать аналітики Кіровоградського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ» Костянтин Данильченко та Аліна Логінова під час прес-брифінгу, який відбудеться 20 квітня о 10:00 у Кіровоградському прес-клубі.

Фахівці благодійної організації презентують проміжні результати моніторингу закладів охорони здоров’я Кропивницького у системі «ProZorro». Також дадуть чіткі відповіді на питання: які медзаклади одразу почали працювати з «прозорими кишенями», а кого довелося «вмовляти» офіційними запитами; яку співпрацю пропонує громадськість медзакладам, щоб вони стали професіоналами у системі «ProZorro».

Довідково: Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» здійснює свою діяльність щодо налагодження соціальної підзвітності влади в рамках проекту «Кіровограду - соціально підзвітну медицину» за підтримки МФ «Відродження».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!