Концерт Техаського хору

20.04.2017
20.04.2017
Областная филармония
Кировоград, ул. Орджоникидзе, 8

В обласній філармонії 20 квітня о 19:00 виступатимуть Техаський хор професійних християнських співаків у кількості 100 чоловік та відомий проповідник Майкл Готт з концертно-євангелізаційною програмою «Надія в Тобі».

Вхід – вільний. По закінченні концерту кожен відвідувач отримає в подарунок диск із записом пісень у виконанні Техаського чоловічого хору.

Майкл Готт словом і ділом несе надію в Ісусі Христі людям України та інших країн. Його слова супроводжуються текстами Святого Письма — Біблії. Він пропонує нам звернутися до Євангелії, бо Добра Звістка стосується кожного. Майкл Готт — людина, яка звертається до людей… бо надія є і прощення є від Бога.

Техаський чоловічий хор приїде, щоб за допомогою пісні поділитися з Вами звісткою про Надію, Любов і Життя. Це колектив професійних співаків зі США. Вони майстерно використовують свій музичний талант, щоб розповідати людям про Божу любов.

Захід відбувається на виконання Указу Президента України від 26.08.2016 №357/2016 «Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації», розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 925-р «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення в Україні 500-річчя Реформації», відповідно Плану заходів, затвердженого Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 26.09.2016 №405-р.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!