Інтерв'ю як основа для медіа-проекту та блогу

21.04.2017
21.04.2017
Кав’ярня-піцерія "Scorini"
Кіровоград, вул. Дворцова, 28

Чергова тематична зустріч у Кропивницькому в рамках проекту Платформа для блогерів: Community відбудеться 21 квітня о 17.00 у піцерії Scorini Сімейна Кропивницький (другий поверх). Тема зустрічі - інтерв'ю як основа для медіа-проекту та блогу. Запрошена гостя - Катерина Ободовська, журналіст, автор проекту # Відверто про успіх: історії успішних медійників.

У програмі зустрічі: особливості створення медіа-проектів на основі інтерв'ю (від ідеї до пошуку платформи для публікації), секрети інтерв'ювання та засоби структурного редагування інтерв'ю на платформах для створення лонгрідів (Tilda Publishing) та блогів (Blogger), а також продакшн-сесія - створення блогового проекту на основі інтерв'ю (формат "живих історій").
Участь безкоштовна, за обов'язковою попередньою реєстрацієюhttps://goo.gl/forms/y7J2y3BGgJxcrDbi2

Організатори забезпечують учасників чаєм та смаколиками. З собою мати записник, ручку/олівець, цифровий гаджет (смартфон, нетбук тощо). Проект є компонентом Програми по захисту прав внутрішньо переміщених жінок - за підтримки Фонду Чорноморського співробітництва (Black Sea Trust for Regional Cooperation), що реалізовується Фондом прав людини. Регіональний партнер проекту Громадська організація "Турбота". Координатор зустрічей - Ірина Ткаченко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!