PR у громадських організаціях

17.05.2017
17.05.2017

У середу, 17-го травня у Кропивницькому проведе тренінг "PR у громадських організаціях" Марина Говорухіна. Організатор - громадська організація «Територія успіху». Тренінг відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив».

Чого очікувати від тренінгу учасникам? "Готуйтеся до несподіванок, а також не сподівайтеся на лекцію. Головними акторами на цьому спектаклі будете саме ви",– тренер, Марина Говорухіна. Тренінг пройде у м. Кропивницькому 17 травня 2017 року. Детальніше про заходи буде повідомлено згодом у програмі, яку надішлемо зареєстрованим учасникам.

Організатори відшкодовують витрати на проїзд до місця проведення й у зворотному напрямку (за наявності проїзних документів) за рахунок бюджету реалізації проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив». Заповнити форму реєстрації можна за посиланням: https://goo.gl/forms/0brUYEso7H6MZtP53 (розділ 2). Дедлайн подачі заявки — 12:00 12 травня 2017 р.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Людмили Шестакової, координатора проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» у Кіровоградській та Черкаській областях за тел. 050-917-72-97 або (0562) 32-26-59 та за ел. адресою konkurs.teritoriy@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!