Media Urban Camp-2017

24.05.2017–28.05.2017
24.05.2017–28.05.2017

В рамках освітньо-дослідницької програми заплановані зустрічі з обміну досвідом з представниками Платформи "Тепле місто", Urban space, арт-спільноти "Стан", регіональними партнерами програми Британської ради "Активні громадяни". На практиці ви зможете використати цікаві інструменти дослідження міського простору.

За результатами візиту учасники створюють медійні матеріали про місто для урбан-журналу "PROPOLIS" (тематика - метамісто - Кропивницький-Франківськ, візуальний стиль міста, сталий розвиток міста, сторітеллінг про місто, люди міста, (р)еволюця в місті тощо).

Кількість учасників кемпу-візиту обмежена. Відбір на конкурсній основі за такими параметрами: попередній досвід в організації міських івентів та проектів, обгрунтованість тем для урбаніситичних досліджень, мотиваційний лист. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників в Івано-Франківську.

Оргвнесок складає - 150 грн. Реєстраційна анкета для участі у «Media urban camp»https://goo.gl/forms/kiLn42qaUox1GKy92 Транспортні витрати - за рахунок учасників.

Мережевий візит MEDIA URBAN CAMP відбувається в рамках проекту "Мости до міста: Кропивницький-Івано-Франківськ» у партнерстві з Прес-клуб реформ за сприяння Програми національних обмінів, яку адмініструє ЛМГО “Центр культурного менеджменту” за фінансової підтримки Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Сторінка проекту Містки громадської активності.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!