Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних

06.06.2017–11.06.2017
06.06.2017–11.06.2017
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

6-11 червня о 10.00 працівники відділу дитячого та сімейного читання запрошують малечу розпочати день з ранкової бібліозарядки на майданчику перед бібліотекою ім. Шевченка. На вас чекатимуть: екскурсії, вікторини, презентації нових надходжень літератури.

З початком літніх канікул у відділі підліткового читання з 6-8 червня о 10:30 буде проводитися цикл історично-краєзнавчих екскурсів. Отож запрошуємо всіх, хто цікавиться історією рідного краю долучитися до нашої краєзнавчої скарбнички «Літописи Кіровоградщини».

6 червня у відділі підліткового читання об 11:00 буде проводитися «Урок фінансової грамотності». Запрошуємо всіх бажаючих відвідати наше заняття та дізнатися багато корисної інформації з основ економічних знань.

7 червня о 11 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Діти та Інтернет. Безпека не гарантована» на тему: «Твоє здоров’я та Інтернет».

8 червня о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують найменших користувачів взяти участь у віртуальному уроці «Безпечні канікули» з циклу заходів клубу «Безпека для малюків».

Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!