Перший фестиваль актуального мистецтва «Марс атакує!»

17.06.2017–18.06.2017
17.06.2017–18.06.2017

Оргкомітет Першого фестивалю сучасного мистецтва «Марс атакує!» з великим задоволенням запрошує до співпраці усіх творчих людей та колективи, які вміють і готові творити актуальне мистецтво. Можна стати резидентами Фестивалю, який відбудеться поблизу м. Кропивницький 17-18 червня 2017 року та збере разом понад 200 творчих представників з різних куточків України.

Оргкомітет Фестивалю не встановлюємо жорстких розмежувань поміж жанрами та напрямками мистецтва, оскільки вірить, що актуальне мистецтво часто поєднує у собі багато із них, або взагалі встановлює власні рамки. Проте визначається пріоритет для візуальних видів мистецтва, пов'язаних із фотографією, скульптурою, бодіартом, а також музичної творчості та інших подібних проявів творчості.

Автори творів можуть представити їх особисто. Усі учасники Фестивалю є як глядачами чиїхось творів, так і одночасно їх співтворцями. Оргкомітет вірить, що саме співучасть творців та глядачів допомагає появі та розвитку нових ідей, відносин та спільних дій. Кожен з авторів, які представляють свій твір, самостійно вирішує питання власної доставці на місце, складання, розбирання, освітлення та показу.

Резидентам Фестивалю надається заздалегідь виділене місце і час для показу та/чи виступу. При цьому всі учасники Фестивалю самостійно забезпечують себе харчуванням, водою і гігієнічними засобами (біо-туалети будуть надані Оргкомітетом). Проживання учасників проводиться на території Фестивалю в самостійно обладнаних наметах або інших конструкціях похідного типу.
Для загального користування та відповідно до попереднього запису надаються сцена, звукове та світлове обладнання, мультимедійний екран і проектор, стенди для демонстрації віддрукованих фотографій, парковка транспорту, туалети, питна вода тощо.

Якщо Ви поділяєте цінності Першого фестивалю актуального мистецтва «Марс атакує!» та бажаєте стати його резидентом, просимо уважно заповнити заявку та надіслати її разом з портретним фото Вас (Вашого колективу) на електронну адресу Оргкомітету marsattacks.fest@gmail.com (або заповнити заявку в електронному режимі). Анкету можна заповнити за посиланням

УВАГА – заявки від потенційних учасників Фестивалю приймаються до 23:59 (київський час) п’ятниці 9 червня 2017 року. Тільки погоджена Оргкомітетом заявка є підставою для відвідування Фестивалю в якості резидента. Просимо тримати зв’язок із Оргкомітетом одним із зазначених нижче способів: Телефон: +38 066 792 93 70 (Олег Шрамко), або e-mail: marsattacks.fest@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!