Фестиваль «Дитинство та сім'я-2017»

01.07.2017–02.07.2017
01.07.2017–02.07.2017
База відпочинку "Хвиля"
м. Світловодськ, вул. Заводська, 4Л, ж/м «Ревівка-2»

Центр розвитку людини та сiм'ї "Сонячний Зайчик" запрошує Вас 1-2 липня 2017р. провести сімейний вікенд на природі і стати учасником другого фестивалю «Дитинство та сім'я». Девіз фестивалю: «Відпочивай родиною з користю!»


Ви відпочинете родиною з користю у сосновому лісі, у мальовничому місці на березі Дніпра. Протягом двох днів фахівці з різних сфер виховання показуватимуть як відпочивати всією родиною активно, з користю для здоров'я та саморозвитку. Будуть представлені програми: для дітей ( від 10міс. до 16 років), для дорослих та спільні сімейні заходи. Це - майстер-класи, комплексні розвиваючі заняття з урахуванням вікових потреб дітей, сімейні ігрові та оздоровчі програми, творчі концерти, семінари для дорослих, спілкування біля багаття тощо.


Фестиваль «Дитинство та сім'Я» дає можливість батькам і дітям разом провести насичені подіями вихідні , знайти нових друзів та поспілкуватись з однодумцями, поділитись та обмінятись досвідом, привнести в своє життя багато цікавого та корисного. Створюймо разом культуру сімейного дозвілля!!! Для майстрів, спеціалістів і педагогів, які проводитимуть свої заняття та майстер-класи- спеціальні умови участі. Долучайтесь! Відбудеться другий фестиваль у Кіровоградській обл. на базі відпочинку "Хвиля" Світловодського р-ну @www.bazavolna.com.ua )

Попередній запис обов‘язковий за телефоном: 050-199-80-89, 097-865-31-72 Анонси заходів ГО «Центр розвитку людини та сім‘ї «Сонячний Зайчик» шукайте на сайті www.deti.kr.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!