Чемпіонат України з пішохідного туризму та Чемпіонат з велосипедного туризму

08.07.2017–14.07.2017
08.07.2017–14.07.2017

08 – 14 липня 2017 року у Світловодську відбудеться 46-ий Чемпіонат України серед юнаків з пішохідного туризму та 5-ий Чемпіонат України серед юнаків з велосипедного туризму.

На Світловодщину завітають 350 юних туристів з усіх регіонів України. Змагання проходитимуть на території парку ім. Т.Г.Шевченка у Світловодську та на велосипедних трасах прокладених території Світловодського району.

Змагання проводить Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді та Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, за підтримки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Кузьменка Сергія Анатолійовича та голови Світловодської районної державної адміністрації Твердовського Сергія Сергійовича, за сприяння Міністерства освіти і науки України та управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

До програми Чемпіонату включені видовищні змагання на дистанціях: «Смуга перешкод» (командні змагання); «Смуга перешкод» (змагання зв'язок); «Крос-похід» (командні змагання). До програми Чемпіонату України серед юнаків з велосипедного туризму включені змагання на дистанціях: «Комплексна дистанція» (дистанції «Фігурне водіння велосипеду», «Тріал», «Велокрос», особисто-командні змагання); «Велоралі» (командні змагання). Організатори запрошують мешканців м. Світловодська та Світловодського району переглянути Змагання юних туристів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!