Презентація соціального відеоролику "Історії успішних жінок

28.08.2017
28.08.2017
Какао-бар "Пудинг"
Кіровоград, вул. Преображенська, 27

Запрошуємо на презентацію соціального відеоролику "Історії успішних жінок", який був знятий на замовлення громадської організації "Центр розвитку громади "Джерело" - у понеділок, 28-го серпня у дворику на свіжому повітрі біля какао-бару "Пудинг" (початок о 19.30).

Страх змінити життя і невпевненість у власних силах часто зупиняють більшість жінок на шляху до самовдосконалення, реалізації своїх сміливих мрій і амбіцій. Найбільшого поштовху нам надають приклади звичайних людей, які докладають надзвичайних зусиль для щоденних перемог над обставинами.

"Ми
спробували розповісти історії п'ятьох успішних жінок Кропивницького – люблячих мам, чарівних бізнес-вумен, які самі активно керують власною долею і досягають успіху", - розповідає Анастасія Бабаєва. За її словами, ініціаторка проекту - Надія Ускова, і ролик було створено, щоб надихати та мотивувати жінок, щоб вони могли залишити сумніви в минулому і наблизити здійснення власних мрій. Кожна жінка сама може змінити своє життя на краще.

Ролик створений в рамках проекту "Назустріч успіху" за підтримки громадської організації "Територія успіху" Оператор - Ілля Зеленкін.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!