«Асорті кіноварного вітру»

05.09.2017
05.09.2017

5 вересня до обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського з інтелектуально-літературною презентацією «АСОРТІ КІНОВАРНОГО ВІТРУ» приїде письменниця з Києва Альона Романова. Кропивницький стане 8-м містом, де буде представлена книга.

Це буде не просто презентація. Це буде щось більше. Передача знань з алхімії, філософії, езотерики, психології, літератури, які авторка збирала кілька десятиліть, працюючи вчителем, журналістом, режисером, сценаристом, актрисою. Альона вважає, що зараз формується Новий Час, який шукає нових людей - гідних, тих, що йдуть за своїми мріями і роблять виклик самим собі.

У перший день літа Альона успішно презентувала свій роман-есе в Києві, 21 червня - в Одесі. 6 липня - в м.Чернігові, 12-го - у Рівному, 24-го - в Черкасах. 3-го серпня презентація відбулася у Луцьку, 16-го – у Житомирі.


АЛЬОНА РОМАНОВА:

«У книзі я намагалася знайти відповіді на прості-і-непрості питання, відкривала таємні пізнання, проходила шляхи, не завжди розуміючи, навіщо їх проходжу, і тільки наприкінці отримувала відповідь-усвідомлення того, що відбувається. Про розірвані струни душі після смерті батька, про світлі спогади про бабусю, про перевернуте королівство марень, яке так вабить і так без сорому поглинає душі».

Про книгу:

Роман-есе писався 2,5 роки. У збірці зібрані есе: про пам'ять до кодів роду, захват від проведення кіновечора, подорожі-пошуки відповідей на питання: «Хто я?», «Де ховається любов?» Все через призму часу: безтурботного дитинства, вкритого ковдрою батьківського піклування та бабусиної любові, та холодних реалій, скованих з набору механістичних дій. Рядки-ролі, фрази-поштовхи, розповіді-ступені тендітної душі, що прагне піднятися і злетіти. У цій книзі все, що було до польоту.

Про автора:

Альона Романова - педагог, журналіст, режисер, актриса, письменник, з відзнакою закінчила університет ім. Карпенка-Карого (режисура ТБ і кіномистецтво). Автор і ведуча проектів: «Експерти біатлону», «Аромат кіно». Пише давно, публікується вперше.

«Асорті кіноварного вітру» - перша книга, яку Альона зробила і як автор, і як видавець – повністю самостійно пройшла весь шлях творення книги.

Ось що кажуть про книгу читачі:

НАДІЯ ШТАБСКАЯ, нумеролог:

«Поважаю Альону за сміливість бути собою. Дякую, що поділилась з читачами баченням подій та речей через призму Творчої Особистості».

ВАСИЛЬ ПОКОТИЛЕЦЬ, адміністратор найпотужнішої біатлонної спільноти:

«Історія Альони нікого не зможе залишити байдужим, і з першого розділу, з першого рядка, затягує в її світ, змушує співпереживати і відчувати все, що відбувається в житті такої тендітної, але в той же час дуже сильної дівчини - Альони Романової!».

ТЕТЯНА ОРЛОВА, психолог, бізнес-консультант:

«Ця книга може послугувати певною направляючою і стати поштовхом в самостійному вивченні себе, щоб почати важливу роботу над собою в особистісному становленні».

ІГОР ЧЕМЕРИС, журналіст:

«Дуже цікава книга, пронизана щирістю, теплом і світлом. Тобто тим, чого нам так не вистачає в повсякденності».

З нетерпінням чекаємо на тих, хто жадає доторкнутися до незвіданого, до того, що народжує силу і віру в себе, в свої таланти, і в те, що цей дивний світ може бути прекрасним і світлим.

Зробіть собі таке задоволення – придіть та відчуйте, що таке піднятися над буденністю! Приходьте! Така передaча знань трапляється лише раз!

Захід відбудеться 5 вересня 2017р. о 17.00 у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24

ВХІД - ВІЛЬНИЙ.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!