Творча зустріч з Катериною Бабкіною

07.09.2017
07.09.2017

Вперше Катерина Бабкіна в м.Знам'янка. Творча зустріч з поетесою відбудеться в міському палаці культури 7 вересня о 14.00. Крім особистого спілкування маєте можливість придбати книги з автографом автора: "Шапочка і кит" - 85грн., "Щасливі голі люди" і "Заговорено на любов" - 70грн., "Лілу після тебе", "Соня", "Знеболювальне і снодійне" - 50грн. Вхід - вільний!

Катерина Бабкіна – популярна українська авторка, поетеса, колумністка, сценаристка і драматургиня. Авторка поетичних книг “Вогні святого Ельма”, “Гірчиця” та “Знеболювальне і снодійне”, збірок оповідань “Щасливі голі люди”, “Лілу після тебе” та роману “Соня” і дитячих повістей “Гарбузовий рік” та “Шапочка і кит”. Її тексти перекладено на іврит, польською, німецькою, англійською, шведською, французькою, чеською, румунською та російською мовами, п’єси за її текстами ставилися в Києві, Відні та Женеві. Роман “Соня” вийшов в липні 2016 німецькою мовою.

Катерина Бабкіна співпрацювала й співпрацює як журналіст чи колумніст з різними виданнями в Україні та закордоном – Esquire, Le Monde, Esquire, Harpers Bazaar, Українська Правда, Buro24/7, Бізнес, Фокус, Платформа, Bird in Flight тощо. Її літературні тексти друкуються в числених альманахах та антологіях в Україні, Європі, Британії та США.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!