Запрошення для школярів на "Indie Media Camp"

15.10.2017
15.10.2017

Indie Media Camp для учнів 9-11 класів оголошує набір учасників з Кривого Рогу, Черкас, Сум, Запоріжжя, Херсону, Кременчука та Кропивницького на конкурсній основі. Табір Indie Media Camp 2017 є місцем вільного спілкування молоді з різних міст України, в якому ви навчитеся висловлювати свої погляди за допомогою різних мистецьких та медіа-методів.

Приєднуйтесь аби отримати знання про розмаїття спільнот та їх мирне співіснування, урбанізм та учасництво містян в житті міста, дізнатись про новітні медіа та попрактикувати спільну творчість. У таборі ти зможеш взяти участь в майстер-класах з відео, анімації, фотографії, відеомапінгу та розробити свій перший аудіо-тур.

Табір проходить за підтримки Посольства США в Україні. Партнер проекту на Кіровоградщині - громадська організація "Прес-клуб реформ".
Табір відбудеться в с. Мощун, Київська обл., Готельний комплекс Пуща Лісова. Проїзд, проживання, харчування та заняття в таборі безкоштовні.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ? Заповнити заявку до 15 жовтня 2017р. Отримати відповідь про участь до 25 жовтня 2017 р.Бути готовим до активної участі в усіх заходах табору, розвивати допитливість та вміння працювати в групі. ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!