Презентація збірки соціальних історій «Парасолька»

19.10.2017
19.10.2017
Музей мистецтв
Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60

19 жовтня о 15 год. у Кіровоградському обласному художньому музеї відбудеться презентація збірки соціальних історій «Парасолька», мета якої – привернути увагу до проблем у паліативній допомозі.

Збірку презентуватимуть ініціатори та організатори – Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» в рамках проекту «Кропивницький, #ЗнімайРожевіОкуляри».

До збірки ввійшли художні твори громадських діячів, журналістів, волонтерів, лікаря-онколога, онкохворої дівчинки. Автори розкажуть, як готували тексти, як познайомилися із терміном «паліативна допомога», наскільки важливо його розуміти зараз і робити все можливе для надання якісної підтримки паліативним пацієнтам.

- За допомогою літератури ми будемо говорити на гостру соціальну тему. У збірці автори розповідають про боротьбу за життя, відсутність і важливість психологічної та моральної підтримки, проблеми із призначенням знеболенням. Запрошуємо приєднатися на презентацію всіх, кому не байдужа ця складна тема! – коментує керівник соціального проекту «Кропивницький, #ЗнімайРожевіОкуляри», куратор збірки соціальних історій «Парасолька» Вікторія Семененко.

Під час презентації можна буде придбати збірку за 35 гривень. Однак ця вартість символічна. Всі, кому болить ця тема, хто хоче допомогти, може більше коштів віддати за збірку, оскільки всі вони будуть передані на допомогу тяжкохворим дітям Кіровоградщини.

Довідково: Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» реалізує інформаційну кампанію щодо актуалізації вирішення проблем в сфері паліативної допомоги в рамках проекту «Кропивницький, #ЗнімайРожевіОкуляри за підтримки МФ «Відродження».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!