«Halloween» - страшно веселе свято!

31.10.2017
31.10.2017
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

31 жовтня о 17.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва, в рамках бібліопроекту «Креативна середа», запрошує на «страшно» веселе свято «Halloween».

Хелловін – свято англомовних країн, яке з кожним роком набуває все більшої популярності в Україні. Цього року більше дізнатися про «День усіх святих» та традиції свята зможуть і відвідувачі нашої книгозбірні.

Спільно з волонтерами «Корпусу Миру» ми підготували моторошну програму для кропивничан! Ви зможете більше дізнатися про американські традиції святкування, стати учасниками жахливих ігор та моторошних майстер-класів. На власні очі побачите парад вражаючих костюмів, тематичне пантомім – шоу, «шабашні» пісні і танці.

Любителі гострих відчуттів зможуть зустрітися з привидами та монстрами в таємних куточками книгозбірні під час «Scary»екскурсії або ж взяти участь у традиційній «хелловінській» розвазі “Trick or Treat”.

На усіх, хто «виживе» цього вечора чекає незабутнє частування «Пекельним печивом» і «Вампірітівом», а також можливість зробити фото з «нечистими силами» в тематичній Фото-зоні.

Dress code заходу – тематичний костюм або «лякаючий» make-up. Відвідувачів в найоригінальніших костюмах чекають призи від партнерів свята.

«Полоскочіть» свої нерви та обов’язково завітайте до бібліотеки на Halloween.Не залишайтеся вдома самі… Разом нам буде стрррашенно весело!!!!

За додатковою інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва:

тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0505699007 – Корінь Христина – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!