​Вattle-show «Чоловіки проти жінок»

28.11.2017
28.11.2017
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

28 листопада о 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва спільно з ГО ТІМО «Відкриті двері» запрошують на реаліті-шоу в рамках бібліостудії «З екрану в реальність». Вattle-show «Чоловіки проти жінок» - це інтелектуально-розважальне шоу за мотивами відомої програми «Хто зверху», що виходить на Новому каналі.

Розважальне шоу встигло полюбитися українцям, тож сподіваємось прийдеться до смаку й кропивничанам. Учасниками змагання стануть команда хлопців з Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету та чарівні дівчата зЦентральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка.

Дуель чоловічого і жіночого світів ділитиметься на раунди, що складаються з бліцопитувань, розважальних конкурсів та несподіваних ігор. Не обійдеться воно й без традиційних «дивоглядок» та допомоги «Пана судді». Хто ж врешті переможе – чоловічий «холодний» розум чи жіноча «вбивча» краса?! Приходьте і побачте все на власні очі, вболіваючи за чоловіків або жінок. І нехай переможе найсильніший)))

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0505699007 – Корінь Христина – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!