Різдвяне містечко

23.12.2017–25.12.2017
23.12.2017–25.12.2017
Площадь Героев Майдана
Центральная площадь города

Департамент культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації та обласний Центр народної творчості запрошують 23 - 25 грудня 2017 року з 11.00 до 15.00 год. у м. Кропивницький на площу Героїв Майдану у «Різдвяне містечко», де відбудеться новорічно-різдвяне святкове концертно-театралізоване дійство.

Новорічні віншування розпочнуться з виступу академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» Кіровоградської обласної філармонії (художній керівник - народна артистка України Антоніна Червінська, керівник оркестру - заслужений працівник культури України Микола Кваша, хореографія народного артиста України Анатолія Кривохижі).
Продовжать концертну програму виступи кращих аматорських колективів Кіровоградщини.
Святковий настрій жителям та гостям міста даруватимуть Дід Мороз, Снігуронька, казкові персонажі та щедрувальники у супроводі талановитих аматорів Палацу культури «Світлопільський» міста Олександрії, Долинського, Олександрівського, Бобринецького районів, Побузького міського Палацу культури Голованівського району.
Закружляють у святковому хороводі народні аматорські творчі колективи: Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади, ансамбль пісні і танцю «Горлиця» Кіровоградського районного Будинку культури, народний аматорський вокальний ансамбль «Дніпряночка» Світловодського районного Будинку культури.
З веселими піснями та новорічними побажання засіватимуть на щастя і добро творчі аматорські колективи Компаніївського, Маловисківського, Олександрійського, Знам’янського, Новгородківського, Петрівського районів, Власівського селищного Будинку культури з м. Світловодська.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!