Вечір низьких частот

07.02.2018
07.02.2018
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

7 лютого о 18.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка запрошує поціновувачів живого звуку та якісної музики на «Вечір низьких частот» - спільний музичний проект Миколи Папуші та гурту «Chasing rainbows».

Гурт «Chasing rainbows» - це молоді талановиті хлопці, які грають авторську музику в стилі інді-рок. Гурт існує більше трьох років та лише цього року хлопці вперше вирішили заграти для широкого загалу. Своєю творчість молоді виконавці прагнуть довести, що якісна авторська музика в Кропивницькому існує і впевнені, що переконають в цьому кожного відвідувача концерту.
Микола Папуша – музикант, автор та виконавець власних пісень, з дитинства закоханий в музику. Микола є знаним у місті, має своїх шанувальників та власний авторський стиль. Учасник багатьох музичних конкурсів та фестивалів в Україні. Цікавиться музикою, психологією та філософією. Головною метою на сьогодні вважає просування та розвиток власної творчості, адже впевнений у тому, що музика – це його майбутнє і його життя.
В рамках концерту на вас чекає авторська музика та кавер-версії українських та всесвітньо відомих хітів, а також живе спілкування з виконавцями.
Підтримайте молодих музикантів міста! Відчуйте силу звуку та магію голосу!
Вхід вільний.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!