Фінансова грамотність: Банки, кредити, сімейний бюджет

03.03.2018
03.03.2018
​Бізнес-школа «WAKE UP»
Кропивницький, вулиця Чикаленка, 1-а

Гроші - це енергія, якою люди обмінюються, оцінюючи послуги і товари: чи гідні вони того, щоб витрачати на них свої гроші, свою енергію. Щоб навчити городян бути фінансово грамотним і розбиратися у таких питаннях, як "банківські кредити", "формування сімейного бюджету", "венчурні фонди", "лізинг" і ще у багатьох інших питаннях, Бізнес-школа "WAKE UP" проводить у суботу, 3-го березня тренінг.

Тренерка - Валентина Онищенко, експертка з питань фінансової грамотності. Телефонуйте, щоб дізнатися більше про роботу Бізнес-школи: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич) та 066-328-40-48 (Жанна Січкарь). Вартість участі - 300 грн.\з особи. Умови участі - 100% передоплата до 01.03.


Бізнес-школа «WAKE UP» створена на базі творчої групи «Jane&Vika» та займається питаннями неформальної освіти для дорослих. Місією «WAKE UP» є якісне навчання для людей, які розвивають власну справу, працюють на керівних посадах та займаються особистісним розвитком. Організатори і викладачі бізнес-школи «WAKE UP» мають досвід тренерства та наставництва як на рівні міста Кропивницького та Кіровоградської області, так і у масштабах України. Творча група «Jane&Vika» має понад п’ять років досвіду роботи у сфері організації заходів неформальної освіти та навчання для дорослих, яким готова ділитися із партнерами та колегами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!