Відкриття Інформаційного центру Європейського Союзу

05.03.2018
05.03.2018

Євро-інфо (“ЄС і”) – інформаційний центр Європейського Союзу, - буде створений на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка з метою сприяння викладанню, дослідженню, а також підвищенню рівня поінформованості мешканців Кропивницького та Кіровоградської області про Європейський Союз.

Відкриття Центру відбудеться у понеділок, 5-го березня і розпочнеться о 12.00 на шостому поверсі (аудиторія 601) семиповерхового корпусу Педагогічного університету (це поверх факультету іноземних мов, з першого поверху корпусу на шостий ходить ліфт).

Після відкриття Центру - вже о 13.00, - в університеті відбудеться презентація для всіх бажаючих студентів та молоді міста Кропивницького з актуальних питань взаємодії Україна-ЄС та перспектив для молоді у Європі. Номер аудиторії, в якій відбудеться презентація, повідомимо додатково (орієнтовно - аудиторія 214, другий поверх семиповерхового корпусу).

Запрошуємо на відкриття інформаційного центр Європейського Союзу всіх бажаючих журналістів, студентів усіх внз міста, а також школярів старших класів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!