Презентація "Маркетплейс"

07.05.2018
07.05.2018

Запрошуємо у понеділок, 7-го травня о 14.00 у Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" на презентацію інноваційного інструменту для розвитку організаційних спроможностей ОГС, започаткований в Україні Pact/Uniter (USAID).


Презентуватиме Механізм розвитку громадянського суспільства "Маркетплейс" Олена Губар, радниця із програмних та адміністративних питань "ЄДНАННЯ" (м. Київ). Також на презентації буде присутня представниця USAID - пані Тетяна Сіра.

Маркетплейс був започаткований у 2009 році та створений у 2011 р. Він складається з он-лайн та оф-лайн компонентів, спрямованих на розвиток культури організаційного розвитку.

Основними компонентами є навчання, консультування, інформування в сфері організаційного розвитку. Організаційний розвиток - це всі заходи, які допомагають організації ефективно досягати своїх цілей і адаптуватися до зовнішніх умов.

У межах Платформи "МАРКЕТПЛЕЙС" кожна українська громадська чи благодійна організація може отримати цільовий грант для оплати послуг, спрямованих на розвиток і вдосконалення своєї роботи".

Хочете дізнатися більше? Реєструйтеся, будь ласка за посиланням: goo.gl/TvoT6G

Участь - безкоштовна. Адреса проведення презентації: вул. Велика Перспективна, 15\7 - Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".

Дізнатися більше можна, зателефонувавши Вікторії Талашкевич (радниця з комунікацій) за номером: 050-321-3919.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!