​Підтримаємо наймолодше покоління!

01.06.2018
01.06.2018
Ковалевский парк
Кировоград

Хочете підтримати ініціативу дітей «самостійно» зробити велике діло? Прагнете допомогти дітям відчути силу роботи команди? Тоді завітайте на благодійну акцію «Підтримаємо наймолодше покоління», яку влаштовує до Дня захисту дітей батьківський комітет 3-ї групи «Ластовенята» Дошкільного навчального закладу №61 «Гніздечко».

Керівниця Оргкомітету акції Анна Сологуб розповідає, що благодійна акція «Підтримаємо наймолодше покоління» відбудеться у п’ятницю, 1-го червня і триватиме з 09.00 до 16.00 у Парку культури та відпочинку «Ковалівський».

- Нашу ініціативну групу можна буде знайти у центрі парку, зелена палатка. – розповідає пані Анна. За її словами, мета акції – підтримати дати дітям можливість «самостійно» зробити велике діло та насолоджуватися кожного дня його результатом, а також показати малюкам силу роботи команди, довести, що все в їхніх долоньках.

- Ми хочемо, щоб діти знали - для того. щоб щось отримати в своєму житті, треба просто не боятися робити, старатися та мати ідеї! – переконана Анна Сологуб.

Кінцева мета благодійної акції – це створення комфортних умов перебування дітей у дошкільному навчальному закладі №61 (група №3). У ході акції планується залучити громадськість до облаштування дитячої роздягальні.

- Кожен, хто долучиться до акції, отримає пригощання булочкою та кавою, а на зібрані гроші ми купимо нові шафи для одягу, а також телевізор, - прогнозує пані Анна Сологуб.

За її словами, спонсорами проекту виступають компанія «Віроторг» (оренда та продаж кофемашин, кофе ТМ «VIRO»), а також компанія «Білий млинок» (виробник пшеничного борошна) та приватний підприємець Віктор Головенко (пекарня «Свіжий хліб»).

Довідки за телефоном 0665179242 Анна Сологуб.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!