Обізнаність споживачів фінансових послуг України про гарантування вкладів

21.06.2018
21.06.2018
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У четвер, 21 червня 2018 року, в Одесі відбудетьсяпрезентація та обговорення результатів опитування «Обізнаність споживачів фінансових послуг України про систему гарантування вкладів – 2017». Представники ЗМІ з Вінницької, Кіровоградської, Миколаєвської, Одеської та Херсонської областей запрошені долучитися до заходу.


Комплексне загальнонаціональне репрезентативне опитування «Обізнаність споживачів фінансових послуг України про систему гарантування вкладів – 2017» було проведене у грудні 2017 року. Загалом було опитано 2006 українців віком від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна структурі генеральної сукупності за розміром населеного пункту та географією, розмір теоретичної похибки не перевищує 2,2%.

Проведене дослідження мало на меті визначити рівень поінформованості споживачів фінансових послуг України про вітчизняну систему гарантування вкладів та, зокрема, дати відповіді на запитання:
- Що знають українці про діючу систему гарантування вкладів?
- Чи зберігають свої кошти в банках, на що зважають при виборі банку?
- Яку суму вважають достатньою для відшкодування вкладникам банків?

Участь у заході візьмуть:
- Андрій Оленчик, заступник директора-розпорядника Фонду гарантуваннявкладівфізичнихосіб;
- Людмила Шапран, провідний фахівець відділу зв’язків з громадськістю та фінансової просвіти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб;
- Олеся Шніцер, провідний професіонал відділу зв’язків з громадськістю та фінансової просвіти Фонду гарантування вкладів фізичних осіб;

Журналістів із Кіровоградщини везе на захід Прес-клуб. Щоб зареєструватися, потрібно зателефонувати за номером: 099-121-30-54 (Аня Горобцова).

Журналістам з Вінницької, Кіровоградської, Миколаєвської, Одеської та Херсонськоїобластей відшкодовуються дорожні витрати за наявності оригіналів квитків (транспорт прямого сполучення, рівня не вище купе або «Інтерсіті» другого класу).

Презентація і обговорення дослідження відбудеться 21 червня 2018 р. з 10:30 до 12:30 у готелі «Гагарінн», зал №4, за адресоюм.Одеса, вул.Гагарінське плато, 5-б.

Захід організовується Фондом гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!