Квест «Лабіринт можливостей»

30.07.2018
30.07.2018

Зі спільної ініціативи Міністерства соціальної політики в України, Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, за сприяння Кіровоградської обласної державної адміністрації 30 липня 2018 р. з 15.00 в м. Кропивницький на головній вулиці - Великій Перспективній, 24 відбудеться проведення загальнонаціональної акції під єдиним гаслом «ПротиДІЙ торгівлі людьми». Метою акції є привернення уваги до проблеми торгівлі людьми, т.з. сучасного рабства та об’єднання зусиль для подолання цього негативного явища, боротьбу із злочинцями та злочинними угрупованнями, що задіяні в цій кримінальній діяльності, наданні підтримки і допомоги потерпілим та профілактичної роботи.

30 липня акція відбудеться у форматі квесту-лабіринту для підвищення обізнаності населення щодо проблеми сучасного рабства. Шукаючи роботу, трудові мігранти потрапляють в умовні стіни лабіринту. Учасники квесту познайомляться з реальними історіями вербування, знайдуть вихід із невідомих ситуацій та уникнуть потрапляння в торгівлю людьми, змінивши своє ставлення до сумнівних пропозицій працевлаштування та перевіривши власні знання щодо правил безпечної міграції та працевлаштування за кордоном.

В офіційному відкритті акції братимуть участь представники департаменту соціального захисту населення Кіровоградської обласної державної адміністрації, відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції у Кіровоградській області (ВБЗТЛ); інші представники суб’єктів Національного механізму взаємодіїв області, громадські діячі.

Виконавчим партнером в реалізації Національної інформаційної кампанії в м. Кропивницький є ГО «Обласний жіночий інформаційний центр», який надає допомогу та підтримку вразливим групам населення, впроваджує нові підходи до профілактики негативних явищ, а також у співпраці з державними та громадськими організаціями здійснює заходи з протидії торгівлі людьми.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в акції!

Вхід – вільний.

Адреса: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!