Спілка митців Олександрійщини запрошує на святкові заходи

24.08.2018
24.08.2018

У День Незалежності, 24 серпня в Олександрії пройде “Жива бібліотека”, кіно-паті, ярмарок, показ фільму “Боротьба Джамали” та інші відкриті, освітні події. Про все по-черзі.

Зранку з 10.00 до 12.00 запрошуємо на пл. Соборна, Олександрія. У самому центрі поблизу фонтану працюватиме “Жива бібліотека”. Роль книжок виконують живі люди, яскраві особистості, які говорять самі за себе. Кожний бажаючий зможе познайомитися з “людьми-книгами”, познайомитися з ними особисто, дізнатися про їх успішний, унікальний досвід. Серед книг: голова ОСББ Тетяна Годійченко, тренерка з особистого розвитку Анна Орловська, юристка та спеціаліст місцевого центру БВПД Анна Лунга-Лягуша, художниця Наталія Ткаченко, громадська активістка і мама дитини з особливими потребами Юлія Левандовська.

З 16.00 до 16.30 за адресою вул. Чижевського, 8, Олександрія (Vashart галерея) відбудуться дві відкриті лекції. Галерист Ірина Кваша розповідатиме про “Мистецтво та права людини. Пошук точок дотику”, а тренер Анна Орловська про “Права людини як цінність для сучасного лідера”. Лекції безоплатні, але кількість місць обмежена. Для участі потрібно зареєструватися тут.

З 16.30 до 17.30 за тією ж адресою відбудеться кіно-паті. Час для неформального спілкування, підведення підсумків проекту «Кіноклуб Docudays UA “Канікули з користю”, обговорення найяскравіших фільмів, невдач і успіхів команди проекту. Для участі реєструйтеся тут.

З 17.30 до 18.00 у Vashart галереї збираємося на перегляд фільму “Боротьба Джамали”. Як завжди глядачів чекає не лише перегляд, а й конструктивне, змістовне обговорення. Для участі реєструйтеся тут.

Якщо раптом, у вас змінилися плани і ви не зможете прийти на заходи, то попередьте нас завчасно за тел. 068 463 09 82 (Дарина).

Впродовж усього дня на пл. Соборна для вас працюватиме ярмарка з виробами майстрів, художників Vashart галереї. Запрошуємо придбати смаколики, сувеніри, картини та підтримати нас! Завдяки вам ми вже зібрали кошти для заміни 4 вікон у великому залі галереї, тепер залучаємо ресурси для придбання ОСБ щоб застелити підлогу. Потрібно 8 тис. І ми віримо, що спільними зусиллями нам вдасться підготуватися до приїздку комнди Будуємо Україну Разом і завершити ремонт.

PS: святкові заходи організовані громадською організацією «Спілка митців Олександрійщини» в рамках проекту «Кіноклуб Docudays UA “Канікули з користю” за підтримки Національного Фонду Демократії. Конкурс адмініструє Центр підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!